снимка: seher sikandar, УикипедияВ настоящия момент NBCUniversal води дискусии с големи

...
снимка: seher sikandar, УикипедияВ настоящия момент NBCUniversal води дискусии с големи
Коментари Харесай

Шон Пен отказа да се върне на снимки, докато целия състав и екипа не бъдат напълно ваксинирани

снимка: seher sikandar, Уикипедия

В сегашния миг NBCUniversal води полемики с огромни индустриални компании и разнообразни синдикати, което може да докара до опцията имунизациите да станат наложителни на снимачната площадка.

Шон Пен отхвърля да се върне на терена на телевизионния сериал за аферата Уотъргейт, до момента в който целия състав и екипа не бъдат изцяло имунизирани против ковид. 60-годишният артист няма да възобнови работата си по минисериала " Gaslit ", в който взе участие дружно с Джулия Робъртс, до момента в който всеки човек, работещ по продукцията, не получи и двете дози ваксина против вируса - изискване, което той желае да бъде приложено за всички филми и ТВ продукции.

Пен предложи да помогне в напъните за имунизиране гратис посредством неговата организация CORE (Community Organized Relief Effort), която прекара последните 18 месеца в съдействие с длъжностни лица в Калифорния, с цел да даде проби и да улесни напъните за имунизация. Пен съвсем е снимал сцените си и остават единствено няколко седмици до края на фотосите за продукцията, добавя Стандарт.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР